Thursday, August 14, 2014

Categories DIY הדרכות (4) בית (45) המלצות (3) מתכונים (82) לחמים (2) מאפים מלוחים (9) עוגות (21) עו

Swiss cheese fondue | Pasta every day
רגע לפני שמסתיימת עונת הסקי הרשמית החלטתי לקחת אותכם לאתר השוויצרי Diavolezza. קרונות הרכבל שפעלו משנות השבעים והעלו עשרות אלפי גולשים לגובה של 3000 מטר יצאו לגמלאות השנה והחולפו בקרונות חדישים. לשוויצרים מסתבר יש ראש טוב ובמקום להוביל אותם הישר לחירייה הכי מסודרת בעולם העמידו אותם למכירה פומבית ב - Ebay.
Shortly before the closing of the winter season bring you to the historic ski resort Diavolezza in Engadine. The cabins of the cable car from the 70s brought hundreds of skiers to almost 3000 meters above sea level, are you retire, replaced by new and more modern. The Swiss, with a beautiful imagination instead of bring them to the landfill have offered for sale on EBay.
תומאס וואלטר, הבעלים של מלון שטיינבוק בעיירה Pontresina, המתחרה הרשמית של סן מוריץ על תואר פנינת האלפים, חשב שיהיה נחמד להפוך אחד מהקרונות למסעדת פונדו. הקרונית נרכשה, הרעיון גובש והאדריכלים (אנחנו ..) יצאו לדרך עם פרוייקט ייחודי ואיך לומר ... עשיר בכולסטרול.
Thomas Walther, the owner of 'Hotel Steinbock Pontresina, the town contends that St. Moritz in the title of Pearl of the Alps, had the idea of converting an abandoned cabin in a room dedicated to Fondue. The car was purchased, the idea took shape and architects (our study) have given way to this special project and how to say ... rich in cholesterol.
We followed dry bar the entire operation from the transport on narrow mountain roads until landing in front of the hotel, the restoration of the cabin, the construction of the kitchen to the most important part, the study of the menu.
בגונדולצה (זה השם שקיבלה המסעדה) dry bar תוכלו להתענג על שני מאכלים שוויצרים טיפוסיים: פונדו גבינות משובח - סיר ללא תחתית של גבינה מותכת, קוביות לחם ושיפוד אחד בעזרתו טובלים את הלחם בגבינה. רק זהירות - מי שמאבד את קוביית הלחם משלם על היין! והאחות של הפונדו, ראקלט - גוש גבינה מונח בתוך מתקן גריל המחמם רק את החלק העליון, כאשר הגבינה מתרככת מגרדים אותה בעזרת שפכטל לצלחת שם מחכות התוספות (לרוב ירקות). תוסיפו לכל הסיפור בקבוק יין טוב ויוגורט עם ליקר הרים מרענן לקינוח ואתם מסודרים!
In Gondolezza can enjoy a typical Swiss fondue - a bottomless pot full of melted cheese, bread cubes and a skewer with which to drown the bread in the cheese. Warning: the loser pays his bread wine. In addition dry bar you can enjoy the best fondue raclette - here a piece of cheese from which to obtain a slice that you will support the stringy vegetables waiting on the plate. Add to all this a good wine, and a refreshing yogurt with the liquor of these mountains and you will not need anything else.
קשור פורסם ב בית | מתויג cheese, Diavolezza, ebay, Engadine, fondue, cheese, pontresina, dry bar raclette, st moritz, switzerland, גבינות, דיאבולצה, מאכלים שוויצרים, dry bar פונדו, ראקלט, שוויץ | 10 תגובות 10 תגובות
תודה. ברור לי שחשבת עליי כשכתבת את הפוסט הזה. לחורפים מושלגים ויפים. סאלו ט!
אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. (לצאת מהמערכת / לשנות)
Categories DIY הדרכות (4) בית (45) המלצות (3) מתכונים (82) לחמים (2) מאפים מלוחים (9) עוגות (21) עוגיות (15) פסטה (12) תוספות (17) Blogs i like Amy Atlas Events Home y field EssenMag Food101 Foodpage Gonna be 40 Life is what you make it Puregourmandise Scanwiches אז מה את עושה כל היום? הבלוג של מקופלת המערוך המקפץ טעמים שרואים מכאן עוגיו.נט שביתה איטלקית Instagram
% D בלוגרים אהבו את זה:

No comments:

Post a Comment