Thursday, August 14, 2014

Phase A - The broth is boiled in a pot and a half liters of water with 700 grams of fish and fish h

פאייה Paella | Pasta every day
בימי ראשון בספרד נהוג לאכול פאייה, מנה המבוססת על אורז עם דגים או בשר או שניהם יחד. אנחנו אומנם לא בספרד אבל הספרדי אצלנו ולא פוסח על המסורת. התנאים לא מושלמים עבור השף אלברט (וס), האש לא מספיק חזקה בשבילו ובמתכון המקורי אמורים לבשל את הפאייה מעל מדורת עצים. המחבת לא מספיק גדולה בשבילו ולכן נשתמש בשתי מחבתות ועל הדגים הוא לא לוקח אחריות מכיוון american standard שהם שחו במים האיטלקיים ולא הספרדיים. american standard אחרי ששמענו את תלונות השף החלטנו שאנחנו לוקחים על עצמנו את הסיכון ונרתמנו לעבודה. מריה, חמותי, נסעה לקנות את הדגים ופירות הים, אנחנו נידבנו את המקרר שלנו לאחסונם ואני תיעדתי את השף בעבודתו בנסיון לקלוט את אמנות הכנת הפאייה ובעיקר את הכמויות כי אלברט מבשל כמו סבתא, על פי העין.
שלב א '- ציר דגים מרתיחים בסיר ליטר וחצי מים וכ- 700 גרם אידרות וראשי דגים, כוס יין לבן, 2-3 ענפי סלרי / פטרוזיליה, מלח ופלפל. ככל שזה מתבשל יותר כך הציר יוצא עשיר יותר, אצלנו הסיר עמד על האש שעתיים, american standard אך אפשר להסתפק גם בחצי שעה.
שלב ג'- מוסיפים למחבת 400 גרם אורז וזעפרן, מערבבים היטב עם רוטב העגבניות והפלפלים ושופכים על האורז בהדרגה כ -1 ליטר מציר הדגים המסונן (תלוי ביחס בין סוג האורז לכמות המים). מניחים מעל חתיכות קלאמרי, מולים, צדפות ושרמפסים ומבשלים כ- 20 דקות עד שהאורז מוכן והנוזלים התאדו. מסירים מהאש ומכסים את הפאייה לחמש דקות לפני שמתחילים לזלול. ** במחבת גדולה האורז יוצר בסיס בגובה 1 ס"מ ואחרי שמניחים מעל את הדגים אין צורך לערבב. american standard במידה ואתם משתמשים במחבת יותר קטנה והאורז גבוה יותר רצוי לערבב מעט בזמן הבישול כדי שהאורז american standard יספוג את הטעמים בצורה אחידה. american standard
In Spain, paella is like the Italian lasagna on Sunday, is a dish consisting of rice with meat, fish or both. We are not on vacation in Spain, however, we have here with us a Spaniard who does not give up the tradition. The conditions do not meet all of our chef Albert (us): the fire is not strong enough and we need more and better quality wood. The pan is not big enough and so we will use two pans and fish do not take responsibility because they swam in Italian waters and not in Spain. Despite complaints of chefabbiamo decided to accept the risk. My mother-in-law did kilometers to find the best fish, we have made available american standard our fridge and I have documented everything to learn the art of making american standard paella and especially to understand the amount, because Albert kitchen like an old grandmother, eye .
Phase A - The broth is boiled in a pot and a half liters of water with 700 grams of fish and fish heads, a glass of white wine, 2-3 sprigs of celery / parsley, salt and pepper. The longer you cook the broth is more good, we have left the stock about two hours on the fire, however, may suffice even half an hour.
Phase B - Wash and chop 1 large red bell pepper 2-3 cloves garlic 4 ripe tomatoes Cut the vegetables into small pieces picoli and becomes brown in a large skillet with olive oil, salt and pepper.
Phase C - Put in pan 400 grams of rice and saffron and blends well with tomato sauce and peppers. It adds gradualemte about a liter of filtered broth and leans over the bed of rice pieces of calamari, shrimp, prawns, mussels american standard and clams. It bakes for about 20 minutes until the rice is ready and the water has evaporated. It covers the paella for 5 minutes before you start to gobble! In a large skillet ** creates a bed of rice by about 1 cm, you put the fish on top and there is no need to mix while cooking. If you use a frying pan instead more giving small and the bed of rice is high I suggest you shoot a little during cooking to allow the rice to absorb the flavors evenly. american standard
כתיבת תגובה לבטל
Categories DIY הדרכות (4) בית (45) המלצות (3) מתכונים (82) לחמים (2) מאפים מלוחים (9) עוגות (21) עוגיות (15) פסטה (12) תוספות (17) Blogs i like Amy Atlas Events Home y field EssenMag Food101 Foodpage Gonna be 40 Life is what you make it Puregourmandise Scanwiches אז מה את עושה כל היום? הבלוג של מקופלת המערוך המקפץ טעמים שרואים מכאן עוגיו.נט שביתה איטלקית Instagram
% D בלוגרים אהבו את זה:

No comments:

Post a Comment