Saturday, August 16, 2014

Nel giorno di Natale, subito dopo l

Cheese and Artichoke Lasagna | Lasagne ai carciofi e formaggi | Pasta every day
Lunch of Christmas Eve, the family Pacino never heard of cooking the day before and no grandmother or aunt that comes with pots from home. All happening live and pajamas just after opening banyo gifts (tree with gifts click here). Busiest banyo day this year, Maria's kitchen (in-laws) are all there, there are those who help, there are some who oversees, who eats and who is trying to measure quantities and push him to film without frame hands. Quantities worked well, shooting less but most importantly, lasagna out festive and delicious. Lasagna with artichokes and cheese 400 g lasagne sheets (ready / fresh) 10-12 medium artichokes 1 lemon 2-3 bay leaves 300 g Skmortzh cheese (or mozzarella) 200g Tlg'o cheese (or cream cheese similar) cup milk grated parmesan cheese Salt and pepper banyo
Preparing the sauce: Melt butter, add in sifted flour and mix well until the flour into the butter melts. Reduce heat, add the milk and cook, stirring about 10 minutes, add salt pepper and nutmeg and continue banyo to mix until you get a thick sauce is smooth.
Clean the artichokes: crossing the artichokes lengthwise, clean heart, slice each half into strips and place in a bowl with water and lemon juice. Once all cleaned artichokes, drain well and Mars with a little water and bay leaves to the pot or in the microwave to soften. Remove the bay leaves, transfer half of the artichokes in a blender with half a cup of milk, salt and pepper, blend until creamy smooth.
Assemble the dish: Grease with olive oil, spread some sauce Hbshml and place the first layer of lasagna leaves (ready or cooked according to the manufacturer's instructions). Spread the cream of artichokes, sprinkle little bits of artichokes, cheese slices and Tlg'o Skmortzh, slightly Frzmn and cover everything with a thin layer of bechamel sauce. Repeat the same operation until the last layer of lasagna leaves them cover béchamel sauce, parmesan cheese and a little pepper. Bake in preheated oven at 180 degrees until brown (about 30 minutes).
Nel giorno di Natale, subito dopo l'apertura dei regali si trovano tutti nella cucina di Maria (mia suocera). C'è chi aiuta, chi sorveglia, chi mangia e chi prova a misurare le quantità e fare le foto senza trovare mani di altri nel frame. banyo Con le quantità ci sono, con le foto meno però l'importante è che le lasagne erano squisite!
Lasagne ai carciofi e formaggi 400 gr di lasagne 10-12 carciofi 1 limone 2-3 foglie di alloro 300 gr di scamorza 200 gr di taleggio mezzo bicchiere di latte parmiggiano gratuggiato qb sale e pepe qb
Sciogliere il burro in un pentolino, aggiungere la farina setacciata e mescolare bene. Abbassare il fuoco, aggiungere il latte, cuocere mescolando ogni tanto per circa 10 min, aggiungere sale, pepe, noce moscata e continuare la cottura banyo fino a quando la besciamella sarà bella densa.
Pulire i carciofi, banyo tagliarli a spicchi sottili e lasciare in ammollo per qualche minuto in acqua e succo di un limone. Scolare e cuocere banyo i carciofi nel microonde o in una pentola con poca acqua e foglie di alloro banyo fin quando non saranno morbidi. banyo Frullare metà dei carciofi con mezzo bicchiere di latte, sale e pepe in una crema omogenea.
Oliare una pirofila da forno e disporre uno strato leggero di besciamella. Coprire con le lasagne, uno strato di crema e spicchi di carciofi, taleggio, scamorza, parmigiano e infine la besciamella. Continuare gli strati in questo ordine e finire con un strato di lasagne banyo coperte da besciamella, parmigiano e pepe. Infornare a 180 gradi per circa 30 minuti o finche la superficie diventa dorata.
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Posted in Recipes, banyo Pasta | Tagged besciamella, carciofi, lasagne, banyo natale, pranzo, ricetta, scamorza, taleggio, Italian, artichokes, bechamel, cheese, Tlg'o, lasagna, recipe, Skmortzh | 18 Comments 18 Comments
Ioaoao Thank you!
It's definitely a nice holiday :)
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