Friday, August 15, 2014

Questa è la continuazione del post precedente in cui ho iniziato a raccontare le avventure del mio

Chard Bar - Bietole selvatiche | Pasta every day
Post continued to Italian food what Angelo angel from my cook. Saturday morning, a group of cooks making its way toward the olives, suddenly stopped bed and bath and stared in amazement Angelo green leaves protruding into the vegetation. I wondered what the meaning of enthusiasm from some weeds but once we explained that with wild beet or Baitklit Bietole and assured us that if we collect enough leaves them he will make us a great pasta. The knees crawled all leaves bed and bath court following the same until we managed to pick enough for our group leader.
We reached the kitchen with leaves and reported side and especially to learn how to make pasta impressed Evry Day. Ceramic mold is a broad flat Ida with a little olive oil and water in the leaves washed bed and bath well, then added 2-3 anchovy fillet pieces in oil, a tablespoon capers, olives palm, clove of garlic, hot pepper, salt and pepper and cooked everything on low heat. Meanwhile, in a separate pot cooked the pasta in salted water, a minute or two before the end of cooking, a bit of salt from the dish, the pasta hissed as she passed it Aldnta clay pan (or a regular pan of course). Finale added dose of grated Parmesan cheese and ricotta cheese chips obsolete.
Questa è la continuazione del post precedente in cui ho iniziato a raccontare le avventure del mio Angelo cuoco. bed and bath Sabato mattina il gruppo dei cuochi esce di casa per raccogliere le olive ma viene fermato da Angelo bed and bath che ha scoperto qualcosa bed and bath tra le erbacce. Ha immediatamente ordinato di raccogliere le bietole selvatiche cresciute sui terrazzamenti degli ulivi.
Tornati in cucina con le bietole eravamo ansiosi di imparare una nuova ricetta uscita dal cappello dello Chef. In una teglia di terracotta fate sbollentare con poca acqua e un filo d'olio le bietole, aggiungere due o tre filetti di acciuga, un cucchiaio di capperi, un cucchiaio di olive, uno spicchio bed and bath d'aglio, peperoncino, sale e pepe. Nel frattempo cuocete al dente la pasta e aggiungete un po 'dell'acqua di cottura al condimento. Unire la pasta e aggiungere bed and bath parmigiano grattugiato e scaglie di ricotta stagionata.
Aofff it looks amazingly great!
On November 4, 2011 at 4:58 pm | Leave a comment Yaron
You are commenting using your Google+ account. (Log out / change)
Categories DIY Tutorials (4) Home (45) Recommendations (3) Recipes (82) Rolls (2) savory pastries (9) Cakes (21) Cookies (15) Pasta (12) Extras (17) Blogs i like Casa Amy Atlas Events y campo EssenMag Food101 Foodpage Gonna be 40 Life is what you make it Puregourmandise Scanwiches So what do you do all day? Blog hopping encapsulated flavors rolling pin you see here Aogyo.nt Italian strike bed and bath Instagram
% D bloggers like this:

No comments:

Post a Comment